NTS Group NTS Precision Eindhoven
< Terug naar vacature

CNC Frezer (3-assig) NTS Precision Eindhoven

Ons privacybeleid

Over NTS

NTS is gespecialiseerd in het ontwikkelen van uiterst nauwkeurige systemen, modules en componenten voor de hightech industrie. Via onze websites, nieuwbrieven en op sociale media informeren we onze klanten en potentiële nieuwe medewerkers over ontwikkelingen bij NTS.

Onze kijk op privacy

We denken dat het van groot belang is dat persoonsgegevens zorgvuldig worden behandeld. Persoonlijke gegevens worden daarom door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd. We houden ons aan de vereisten van de Europese privacywetgeving (AVG) en Singaporese Personal Data Protection Act (PDPA).

Wat zijn persoonlijke gegevens?

De Wet  geeft aan dat een persoonsgegeven elk gegeven is over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon. Dit betekent dat informatie ofwel direct over iemand gaat, ofwel naar deze persoon te herleiden is. Gegevens van organisaties vallen niet onder persoonsgegevens.

Voorbeelden van persoonsgegevens

Er zijn vele soorten persoonsgegevens. Voor de hand liggende voorbeelden zijn naam, adres en woonplaats van een individu. Denk daarnaast ook aan telefoonnummers en postcodes met huisnummers. Gevoelige gegevens als ras, godsdienst of gezondheid worden ook wel bijzondere persoonsgegevens genoemd. Deze zijn door de wetgever extra beschermd.

Welke persoonsgegevens verzamelen we?

Wij verzamelen persoonsgegevens van de bezoekers van onze website, onder meer op onderstaande wijzen:

  • Via het gebruik van de website en de daarop geplaatste cookies;
  • Door verstrekking van persoonsgegevens door de gebruiker zelf.

Wij verzamelen dan de volgende gegevens:

  • IP-adres;
  • Cookies.

Daarnaast verzamelen wij persoonsgegevens via social media zoals Twitter en LinkedIn om een goed beeld te krijgen van bijvoorbeeld sollicitanten die bij ons willen komen werken.

Waar gebruiken we persoonlijke gegevens voor?

Wij gebruiken persoonsgegevens van de bezoekers van onze website voor één of meer van de onderstaande doelen:

  • Het optimaliseren van de gebruikers ervaring van onze website;
  • Verwerken van sollicitaties;

Daarnaast heb je de keuze om zelf persoonsgegevens achter te laten via onze website.

Wij verwerken de persoonsgegevens die je zelf bij ons achterlaat. Voorbeelden daarvan kunnen zijn:

  • Voor- en achternaam;
  • E-mailadres;
  • Adres;
  • Telefoonnummer.

Deze gegeven gebruiken we om je op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen NTS of om je te laten weten welke vacatures er binnen onze groep beschikbaar zijn.

Hoe lang bewaren we persoonlijke gegevens?

Wij bewaren persoonsgegevens van bezoekers niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor deze zijn verkregen, tenzij wij wettelijk verplicht zijn gegevens langer te bewaren.

Voor gegevens die je zelf achterlaat voor een nieuwsbrief geldt dat we die bewaren zolang als je ervoor aangemeld bent. Zodra je afgemeld wordt, verwijderen wij je gegevens na drie maanden. 

Met wie delen we persoonlijke informatie?

NTS zal je persoonlijke gegevens niet delen met andere derde partijen. Het is wel mogelijk dat wij derde partijen inschakelen om diensten voor ons uit te voeren. Wij zorgen voor een zorgvuldige selectie van deze partijen en sluiten met deze partijen verwerkersovereenkomsten af waarin wij afdwingen dat jouw gegevens vertrouwelijk gehouden worden en dat jouw persoonlijke gegevens alleen in onze naam verwerkt worden. We kunnen je informatie ook vrijgeven als we daartoe wettelijk verplicht zijn of worden.

Google Analytics
NTS maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde St­­­aten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. NTS heeft hier geen invloed op. NTS heeft Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Onze visie op veiligheid en welke maatregelen we nemen

Wij nemen de bescherming van persoonsgegevens serieus en nemen daarom passende organisatorische en technische maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking, ongeoorloofde wijziging of een anderszins onrechtmatige verwerking tegen te gaan.

Onze medewerkers die toegang hebben tot jouw persoonsgegevens zijn gehouden aan een geheimhoudingsbeding en hebben uitsluitend toegang tot deze persoonsgegevens indien nodig voor de uitoefening van hun functie en/of het ondersteunen van de website.

Recht op inzage, rechtzetting of verwijdering van de persoonsgegevens

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming hebben individuen van wie wij persoonsgegevens verzamelen verschillende rechten met betrekking tot hun persoonsgegevens om hun privacy te waarborgen. Te weten:

  • Recht op inzage;
  • Recht op verbetering/aanvulling;
  • Recht op verwijdering;
  • Recht op het beperken van de verwerking;
  • Recht op overdraagbaarheid;
  • Recht op bezwaar tegen verwerking.

Het verzoek tot uitoefening van één of meer van de bovenstaande rechten kan schriftelijk worden ingediend bij NTS, te bereiken via privacy@nts-group.nl. Zodra we een verzoek van je ontvangen, gaan we kijken hoe  we zo goed mogelijk aan het verzoek kunnen voldoen en daarna sturen we je direct een reactie.

Indien je niet tijdig een antwoord op je verzoek hebt gekregen of als je een klacht hebt, kun je je wenden tot de Privacy Officer binnen NTS via de receptie op 040-253 7200.

Mocht je meer informatie over Privacy en de AVG willen, dan kun je die vinden op: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij NTS of bij derden welke met toestemming (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan NTS. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming via afdeling Communicatie van NTS.

Reeds geregistreerd?


 

Alle velden met * moeten gevuld worden